Nova formula i veće pakiranje po istoj cijeni!!!!!!!!!!!!!

BeeSmoke i BeeSmoke forte su pripravci za dimljenje pčela i predstavljaju inovativno osmišljene proizvode u obliku peleta za pčelarstvo. Izrađeni su od mješavine brižno odabrane piljevine, celuloze, voska, biljne smole i ekstrakata bilja.

Ugodnog su mirisa, daju hladni i „gusti“ dim kroz proces tinjanja. Kad se zapale tinjaju i bez intervencije pčelara pritiskanjem na mijeh. Dim ima izrazito umirujuće djelovanje na pčele i omogućava lakši rad, a BeeSmoke forte i znatno izraženije djelovanje koje olakšava i ubrzava mnoge biotehnološke intervencije u pčelinjoj zajednici i na pčelinjaku.

Dim djeluje umirujuće na sve u košnici pa i na nametnike koji se dijelom otpuštaju sa pčela. BeeSmoke i BeeSmoke forte, kao i svakom peletu, potrebno je malo spretnosti da se potpale, te preporučamo uporabu malog plinskog plamenika ili mali smotuljak kartona koji se prije dodavanja peleta zapali. BeeSmoke i BeeSmoke forte se lakše primjenjuju u dimilicama koje imaju uložak ili rešetku na dnu, ali i na poklopcu dimilice.

BeeSmoke i BeeSmoke forte olakšavaju pčelaru da se posveti pčelama, dimilica daje uvijek dovoljno umirujućeg dima, cijeli dan i to samo dodavanjem peleta. Nezamjenjivo je rješenje za cjelodnevni rad na pčelinjaku, a BeeSmoke forte za biotehnološke intervencije kod grabeži, dodavanja matica, spajanja i premještanja zajednica, selidbe i havarija na pčelinjaku.



Podijeli članak